СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 29.01.2014, 15:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Минулої доби колії та станції очищали від снігу 12,5 тисяч залізничників


Минулої доби колії та станції очищали від снігу 12,5 тисяч залізничників


За умов рясних снігопадів на залізницях України ні вдень, ні вночі не припиняється робота із очищення від снігу колій, стрілочних переводів, територій вокзалів та станцій, а також боротьба з утворенням ожеледі на контактній мережі.

Опади у вигляді снігу останньої доби спостерігалися на території усіх шести залізниць, на території Придніпровської залізниці опади у вигляді дощу перейшли у снігові опади. Найбільша висота снігового покриву зафіксована на станціях Жмеринка Південно-Західної залізниці (35 см), Сянки Львівської залізниці (25 см), Дніпропетровськ (25 см) та П’ятихатки (30 см) Придніпровської залізниці, Хутір-Михайлівський Південно-Західної залізниці (23 см), Помічна та Знам’янка Одеської залізниці (30 см).

За оперативними даними головного управління колійного господарства Укрзалізниці, минулої доби на залізницях України працювало 83 одиниці снігоочисних колійних машин. Спеціальна техніка здійснила 160 рейсів та вивезла з колій понад 44 тис. куб. м снігу. Цієї зими це максимальний об’єм снігу, який залізничники прибрали з колій за одну добу.

Також очищено від снігу 57 під’їзних колій на станціях та 13705 стрілочних переводів. Загалом минулої доби на заходах із снігоборотьби були задіяні більше 12,5 тисяч залізничників. При цьому найбільше людей працювало на Одеській, Придніпровській та Львівській залізницях, а снігоочисної техніки – на Донецькій та Придніпровській магістралях.

Одночасно на залізницях України триває боротьба з утворенням ожеледі на пристроях електропостачання. Так, за даними головного управління електрифікації та електропостачання Укрзалізниці, за минулу добу на ділянках, де утворювалась ожеледь, працювали 5 механізмів з оббивки ожеледі, тепловоз та 2 електровози з вібропантографами та пневмобарабанами, застосовувались схеми плавки ожеледі. На роботах,  зосереджених на ділянках Придніпровської, Донецької та Одеської залізниць, були задіяні 185 осіб.

Раніше повідомлялося, що для оперативного реагування на залізницях працюють штаби по боротьбі з негодою. Встановлено цілодобове чергування керівників служб, відділень і структурних підрозділів підприємства. Узгоджені плани боротьби з негодою і визначені місця вивантаження снігових мас.

Залізничники продовжують вживати усіх заходів, аби навіть за складної погоди забезпечити перевезення пасажирів та вантажів у повному обсязі та згідно графіку руху.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
[Новости УЗ] Минулої доби на заходах зі снігоборотьби було задіяно майже 7 тисяч залізничників Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 29.01.2014 04:04
[РЖД ТВ] Минфин снова хочет сэкономить на РЖД Admin Новости на сети дорог 0 01.08.2012 12:22
Минфин предложил экономить на плацкартных вагонах Анонимный Новости на сети дорог 0 26.06.2012 21:10
=Диплом= Організація роботи станції Промислова ІнГЗК. Спеціальна частина: Розробка технології роботи станції (укр.) Admin Студенту-движeнцу 0 07.09.2011 21:00
=Курсовая работа= [Укр.] Розробка технологічного процесу дільничної станції на підставі інтенсифікації станційних процесів Admin Студенту-движeнцу 0 09.04.2011 15:51

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 18:47.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4