СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 08.08.2013, 13:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Залізничники відкрили рух поїздів залізничним мостом над Видубицьким автовокзалом


Залізничники відкрили рух поїздів залізничним мостом над Видубицьким автовокзалом


7 серпня залізничники Південно-Західної магістралі відкрили рух поїздів новозбудованим залізничним мостом над Видубицьким автовокзалом. Цей об’єкт  входить до  проекту залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві.

Роботи з будівництва залізничного мосту виконувались за кошти Державного бюджету України та Південно-Західної залізниці. Загальна вартість робіт з будівництва залізничного мосту над Видубицьким автовокзалом без врахування робіт із винесення тепломереж та інших комунікацій, становить майже 255 млн. грн.

Будівництво  тривало з 2006 року. Згідно з розрахунками, новий міст  поліпшить пропускну спроможність на ділянці Київ – Московський – Дарниця. Довжина споруди більше 700 метрів, на її будівництво було використано понад 5 тис. тонн металоконструкцій. «Якщо раніше рух поїздів проходив двома коліями, а зараз у нас їх буде чотири, завдяки цьому, пропускна спроможність залізничної інфраструктури збільшилась удвічі», – зазначив начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин.

         Будівництво залізничного мосту проводилося у складних місцевих умовах: з високим рівнем ґрунтових вод та у безпосередній близькості до діючих залізничних колій. На етапі підготовки до будівництва здійснено  винесення із території забудови теплових мереж, які забезпечують теплом центральну частину міста.

         Як розповів начальник залізниці: «Роботи виконувалися в міжопалювальний період, що дозволило прокласти нові комунікації, не порушуючи звичайний ритм життя мешканців столиці».

         Зокрема,  із території забудови було винесено близько 3 км ліній зв'язку, близько 15 км різних енергосистем. Крім того, залізничники збудували практично нову систему постачання – це 4 тепломагістралі, які живлять центральну частину міста. Виконано складну систему відведення дощових і дренажних вод. Крім того,  винесено і прокладено нову мережу зв'язку (22 км), каналізації й водопроводу (2,5 км), електричних мереж 10 і 35 кВ (12 км).

На винесення інженерних комунікацій Південно-Західна залізниця витратила 180 млн грн.

 











 

Довідково:

Транспортна розв'язка "Видубичі" – це складний транспортний пересадочний вузол. Він поєднує станцію метро "Видубичі", зупинні платформи для пасажирів приміських електропоїздів  та міської електрички, зупинну платформу Миронівського напрямку, а також автовокзал "Видубичі", пропускна спроможність якої  20 тис. осіб на день. Крім того, тунель для заїзду та виїзду автомобільного транспорту.

 

Довжина залізничного мосту  - 705 м.

Він знаходиться на кривій ділянці радіусом 400м,

Вага металоконструкцій прогонових  споруд - 4976т.

При спорудженні опор було використано 11,0 тис м3 бетону.

Міст має дві колії, розташований на 23 залізобетонних опорах.

До складу проекту будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро в Києві та підходів до нього входять залізнично-автомобільний міст (з двома коліями і шістьма смугами автомобільного руху), залізничні естакади правобережного і лівобережного підходів, автодорожна розв'язка на перетині з Наддніпрянським шосе на правому березі, автодорожна розв'язка з Дніпровською набережною на лівому березі, автодорога уздовж залізничних колій через Харківський шляхопровід у напрямку станції Дарниця з виїздом на вул. Привокзальну (з почерговим з'єднанням траси автодороги з вулицями Березняківською, Сортувальною і Здолбунівською).

23 серпня 2012 року у Києві було  відкрито автостанцію «Видубичі» в рамках проекту будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві (з підходами) на залізничній дільниці Київ-Московський-Дарниця. Роботи з будівництва автостанції виконувались за кошти Державного бюджету України та Південно-Західної залізниці.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
=Диплом= Ebilock 950 с удалённым управлением путевым постом Лидия Константиновна Курсовое и дипломное проектирование 0 07.05.2013 07:06
Справочники по грузовым вагонам Admin Вагоны и вагонное хозяйство 0 13.10.2012 15:55
[ОМ] Уточнили расходы Admin Газета "Октябрьская магистраль" 0 22.06.2012 09:48
[ОМ] Что с Горбатым мостом Admin Газета "Октябрьская магистраль" 0 31.01.2011 21:07
В Ростове строят новый автомобильный мост рядом с жд мостом. Андрей13 Разговоры обо всем 10 16.12.2010 19:50

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 12:49.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4