СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 05.11.2014, 02:06   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Кращих працівників Укрзалізниці відзначили державними та галузевими нагородами


Кращих працівників Укрзалізниці відзначили державними та галузевими нагородами


У день професійного свята кращих працівників Укрзалізниці відзначили державними та галузевими нагородами, які на апаратній нараді вручили Міністр інфраструктури України Максим Бурбак та виконувач обов’язків генерального директора відомства Максим Бланк.

Максим Бурбак зачитав привітання від Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, який відзначив прогресивні форми організації роботи у залізничній галузі за європейськими стандартами.  Міністр інфраструктури наголосив, що пишається мужністю та високим почуттям обов’язку залізничників які під кулями із загрозою для власного життя продовжують забезпечувати перевезення, відновлюють зруйновану інфраструктуру. 

Максим Бланк зазначив, що нині залізнична галузь переживає нелегкі часи, але залізничники і у цих умовах залишаються згуртованим професійним колективом. «Залізничники своєю працею об’єднують країну. Це велика єдина сім’я. Складні часи закінчуються, а сім’я – це назавжди», – зазначив виконувач обов’язків генерального директора Укрзалізниці.

Максим Бланк та Максим Бурбак відзначили шістьох керівників департаментів Укрзалізниці державними та галузевими нагородами.

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку залізничного транспорту та багаторічну сумлінну працю нагороджено начальника департаменту управління рухом Укрзалізниці Віталія Алейника.

Подяку Прем’єр-міністра України оголошено начальнику Фінансово-економічного департаменту Укрзалізниці Тамарі Рябчун.

Окрім цього, знаком «Залізнична Слава» IІ ступеня за сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий внесок у роботу галузі, забезпечення виконання виробничих завдань, високий професіоналізм та з нагоди Дня залізничника нагороджено начальника департаменту майнових та земельних ресурсів Юрія Плотнікова.

Почесною грамотою Державної адміністрації залізничного транспорту України відзначено:  начальника департаменту організаційно-аналітичної діяльності апарату та Ради Укрзалізниці Миколу Романченка, начальника Правового департаменту Олега Тітова та начальника департаменту вагонного господарства Олексія Ткачика.

 







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению