СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 13.10.2014, 12:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.

Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: не добавлял

Тема: Нардеп відкликав своє депутатське звернення у якому вимагав відсторонення від виконання обов’язків керівництва Укрзалізниці

Нардеп відкликав своє депутатське звернення у якому вимагав відсторонення від виконання обов’язків керівництва Укрзалізниці

Друк Актуальна тема -> Нардеп відкликав своє депутатське звернення у якому вимагав відсторонення від виконання обов’язків керівництва Укрзалізниці13.10.2014

Народний депутат України Микола Круглов відкликав своє депутатське звернення  у якому вимагав перевірку діяльності ДП «Укрзалізничпостач», а також відсторонення від виконання обов’язків його директора Олександра Лозінського та Генерального директора Укрзалізниці Бориса Остапюка.

Микола Круглов у своєму листі на ім’я прем’єр-міністра А. Яценюка та Віце-прем’єр-міністра В. Гройсмана повідомив: «Під час проведення перевірки фінансово-господарської діяльності, що здійснює Міністерство інфраструктури України, мені в робочому порядку були надані всі необхідні документи та пояснення, які спростовують інформацію, безпідставно викладену в Інтернет-мережі щодо діяльності генерального директора Укрзалізниці Остапюка Б.Я та директора державного підприємства «Укрзалізничпостач» Лозінського О.А.».

«Я відкликаю своє депутатське звернення від 16.09.2014р. № 09-160, щодо діяльності вищезазначених осіб, прошу його не розглядати і в майбутньому не здійснювати на нього будь-які посилання», - наголосив М.Круглов.

Зазначимо, що раніше у певних засобах масової інформації поширювалась неправдива інформація про нібито фінансові зловживання керівництва Укрзалізниці, які не отримали жодного підтвердження.

Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Цитировать 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению