СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 02.03.2015, 11:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Двоє хлопців проігнорували заходи безпеки і травмувалися від ураження електричним струмом на залізничному транспорті


Двоє хлопців проігнорували заходи безпеки і травмувалися від ураження електричним струмом на залізничному транспорті


Трагічний випадок стався вночі 26 лютого в парку приймання вагонів станції Дарниця Південно-Західної залізниці.  Двоє хлопців 20-23 років вилізли на вагон і отримали травми від ураження електричним струмом. Медики швидкої допомоги одному з юнаків констатували смерть, другого доставили до лікарні.

Залізничники вкотре застерігають громадян від необачних вчинків: не витримування  безпечної дистанції, контакту із об’єктами, які несуть загрозу ураження струмом. 

Необхідно пам’ятати, що пролазити під вагонами або підніматися на них – суворо заборонено, через небезпеку ураження електричним струмом високої напруги (27 000V). На електрифікованих лініях заборонено підніматися на опори, а також торкатись до металевих проводів заземлення, які йдуть від опори до рейки; наближатися до електропроводу, що лежить на землі, ближче ніж на 10 метрів. Не дозволяється підходити ближче ніж на півметра до краю платформи після оголошення про прибуття поїзда до його повної зупинки.

Вкрай обачними також необхідно бути на залізничних мостах, платформах та поблизу колій. Забороняється ходити по залізничних коліях, переходити колію можна тільки у встановлених місцях, користуючись при цьому пішохідними мостами, тунелями та переїздами.

Залізничники вкотре попереджають, що порушення правил безпеки на залізничному транспорті може призвести до травмування або навіть до загибелі громадян.

Також залізничники застерігають від спокуси сфотографуватися на вагонах, що приваблює підлітків. Необхідно дорослим застерегти своїх дітей від таких смертельно небезпечних вчинків.

Переглянути відеоролик-застереження щодо небезпечного фотографування на вагонах можна за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=7GZ_XVY9neE&list=UUMHG-hPVOreAcfJGxRbmgCg

 

 

Довідково:

Загалом упродовж 2014 року на залізничних коліях, станціях та переїздах постраждало 619 сторонніх осіб, з них 393 було смертельно травмовано. Також торік постраждало 35 дітей віком до 16 років, 15 із них – загинули.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
=Приказ УЗ= №495-Ц от 29.08.2011 г. - Про затвердження Заходів щодо забезпечення безпеки руху в поїзній і маневровій роботі на залізничному транспорті Admin Документы Укрзалізниці 0 02.12.2013 20:55
ЦУО-0018 - Правила пожежної безпеки на залізничному транспорті Admin Документы Укрзалізниці 0 17.12.2012 15:14
Наказ №164Ц - Про заходи щодо забезпечення безпеки руху в поїзній і маневровій роботі на залізничному транспорті Admin Документы Укрзалізниці 0 17.12.2012 14:59
Правила пожежної безпеки на залізничному транспорті Admin Документы Укрзалізниці 0 17.12.2012 14:14
=Книги= Ищу книгу "Правила безпеки руху на залізничному транспорті України" AJIEKSSS Книги и журналы 0 12.04.2011 12:51

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 18:58.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4