СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 25.02.2015, 17:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Представники Укрзалізниці взяли участь у конференції щодо співпраці з КНР


Представники Укрзалізниці взяли участь у конференції щодо співпраці з КНР


Представники Укрзалізниці взяли участь у конференції на тему: «Ведення бізнесу з Китаєм», що відбулася у Києві 25 лютого. Під час заходу обговорювалися питання виходу українських компаній на китайський ринок та залучення інвестицій з Китаю. Наразі Укрзалізниця співпрацює із залізницями Китаю щодо організації контейнерних перевезень.

У заході взяли участь представники міністерств України, фінансисти, юристи, підприємці, посли Пакистану та Бельгії, інші почесні гості.

Під час конференції було зазначено, що Україна має зміцнити економічні зв’язки з КНР і стати достойним гравцем на китайському ринку, експортуючи до країни товари вітчизняного виробництва. Серед найбільш перспективних сфер для інвестування – це інфраструктурні проекти. Один із напрямків співпраці України та Китайської Народної Республіки реалізується у галузі залізничного транспорту, зокрема забезпеченні контейнерних перевезень.

У січні цього року Укрзалізниця перевезла в складі контейнерного поїзда «Ленд Бридж» 686 ТЕU – це у 3,7 разу більше, ніж за відповідний період минулого року. Поїзд курсує за маршрутом Китай – Росія – Україна – країни Західної Європи та зворотно через Забайкальськ, з травня 2008 року постійно.

Серед основних вантажів, що перевозяться в контейнерах з Китаю до країни Західної Європи (в Угорщину, Словаччину, Австрію, Чехію, Польщу та Німеччину), – сировина (магнезія, тальк, графіт), побутова техніка, а в зворотному напрямку – машинокомплекти, чорні метали, устаткування, продукція хімічної промисловості тощо. Цей поїзд є конкурентним порівняно із морським транспортом.

За увесь 2014 рік у складі контейнерного поїзда «Ленд Бридж» Укрзалізниця перевезла 6206 ТЕU, що на 23% більше обсягів 2013 року.

Укрзалізниця тісно співпрацює з контролюючими органами для спрощення процедур перетину державного кордону та зменшення часу обробки поїзда.

 

Довідково:

Угоду про співробітництво в галузі залізничного транспорту між Міністерством транспорту та зв’язку України та Міністерством залізниць Китайської Народної Республіки було підписано в м. Пекін 27 вересня 2005 року.

Китайська Народна Республіка, як і Україна, є учасником Угоди про міжнародне залізничне вантажне сполучення (СМГС), а також Угоди про міжнародне залізничне пасажирське сполучення (СМПС).

Взаємовідносини між залізничними адміністраціями України та Китайської Народної Республіки також регулюються через участь в роботі Організації співдружності залізниць (ОСЗ).

Маршрут контейнерного поїзда «Ленд Бридж» територією України проходить через прикордонні станції Чоп та Зернове.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
[Новости УЗ] 22 січня в ІА «Інтерфакс-Україна» відбудеться прес-конференція в.о. генерального директора Укрзалізниці Максима Бланка щодо підсумків роботи галузі за 2014 рік та планів на 2015 рік Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 16.01.2015 20:04
[Новости УЗ] Анонс прес-конференції щодо обшуку та перевірки в Укрзалізниці Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 20.10.2014 19:04
[Новости УЗ] Генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк дав розпорядження щодо працевлаштування залізничників із зони АТО Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 02.09.2014 12:04
[Новости УЗ] Фахівці Укрзалізниці взяли участь у 60-му засіданні Ради із залізничного транспорту держав-учасниць Співдружності Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 16.05.2014 22:04
[Новости УЗ] У понеділок відбудеться прес-конференція заступника генерального директора Укрзалізниці Чекалова Павла Леонтійовича Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 15.11.2013 16:04

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 15:11.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4