СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 09.01.2014, 02:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: У 2013 році на залізницях України сталися 93 дорожньо-транспортні пригоди


У 2013 році на залізницях України сталися 93 дорожньо-транспортні пригоди


Державна адміністрація залізничного транспорту України проаналізувала ситуацію зі станом безпеки руху на залізничному транспорті в 2013 році.

Так, за інформацією головного управління безпеки руху Укрзалізниці,  за 12 місяців минулого року на коліях залізниць України сталися 93 дорожньо-транспортні пригоди, з яких 83 – на переїздах і 10 – на коліях поза переїздами. Внаслідок  ДТП загинуло 23 особи і 27 травмовано.

Найбільше – 24 ДТП – на залізничних переїздах та поза переїздами на коліях зафіксовано на Львівській залізниці та 22 – на Південно-Західній залізниці. Найменше – 7 ДТП – сталося на Придніпровській залізниці. На Південній магістралі зафіксовано 11 дорожньо-транспортних пригод, на Донецькій – 13 та 16 на Одеській залізниці.

У порівнянні з 2012 роком кількість дорожньо-транспортних пригод збільшилася на 4 випадки, загинуло на 11 осіб більше, а травмовано на 11 осіб менше. Всі ДТП на залізничних переїздах трапилися внаслідок порушення водіями автотранспорту правил дорожнього руху.

Укрзалізниця звертає увагу, що основною умовою безпеки на переїздах є саме дисциплінованість і уважність водіїв, які відповідають за своє здоров’я та здоров’я своїх пасажирів. Залізничники закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, утримуватися від необдуманих і надто небезпечних вчинків, не ризикувати, прагнучи зекономити час. Це дозволить уникнути аварій та не ставити під загрозу життя усіх, хто перебуває поблизу залізниці.

Громадяни повинні пам’ятати, що переходити колії можна тільки у встановлених місцях, користуючись при цьому пішохідними мостами, тунелями, переїздами. На станціях, де мостів і тунелів немає, громадяни повинні переходити залізничні колії по настилах, попередньо переконавшись у відсутності поїзда.

Також у 2013 році збільшилася кількість незаконних втручань сторонніх осіб у роботу залізниць. Загалом допущено 260 таких випадків  проти 192 за аналогічний період 2012 року. При цьому найбільше втручань у минулому році – 93 випадки – зафіксовано на Одеській залізниці, на Південно-Західній – 41, на Придніпровській – 37, на Південній – 29, на Львівській – 34 та 26 – на Донецькій залізниці.

В Укрзалізниці наголошують, що такі дії зловмисників, як крадіжки або пошкодження майна і технічних засобів залізниць, крім значних матеріальних збитків, негативно впливають на безпеку руху поїздів, призводять до вимушеної зупинки поїздів та перебоїв у графіку їх руху, створюють реальну загрозу життю пасажирів і працівників транспорту. Укрзалізниця нагадує про адміністративну та кримінальну відповідальність за втручання у діяльність залізничного транспорту.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
[Новости УЗ] З початку року на коліях та переїздах Укрзалізниці сталося 83 дорожньо-транспортні пригоди Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 06.12.2013 20:04
=УЗ ЦП= ЦП-0051 - Інструкція по снігоборотьбі на залізницях України Admin Документы Укрзалізниці 0 18.10.2013 15:05
[Новости УЗ] На залізницях України зменшилась кількість дорожньо-транспортних подій – статистика за 7 місяців 2013 року Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 06.08.2013 15:04
=УЗ ЦД= Інструкцiя з руху поїздів і маневрової роботи на залізницях України Admin Документы Укрзалізниці 0 17.12.2012 15:10
Положення про класифiкацiю транспортних подiй на залiзничному транспортi України Admin Документы Укрзалізниці 0 17.12.2012 14:32

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 04:08.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4