СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 25.11.2013, 22:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Укрзалізниця розпочала масштабну програму забезпечення житлом працівників галузі


Укрзалізниця розпочала масштабну програму забезпечення житлом працівників галузі


Укрзалізниця розпочала реалізацію масштабної програми забезпечення житлом працівників галузі, якою передбачено упродовж 2014 року на кожній із 6 залізниць ввести в експлуатацію не менше 100 квартир. Про стало відомо від генерального директора Укрзалізниці Сергія Болоболіна у Коростені, де днями 30 сімей залізничників отримали ордери на житло у п’ятиповерховому будинку по вул. Кірова, 70-а.

Програма будівництва житла залізницями України затверджена наказом Укрзалізниці у жовтні 2013 року. Нею передбачається силами шести залізниць України протягом 2013-2014 років збудувати нові житлові будинки та реконструювати під житло існуючі будівлі. ЇЇ реалізація дозволить покращити житлові умови працівників, підвищити мотивацію до праці та сприятиме закріпленню кадрів на залізничному транспорті.

«Соціальні питання для залізничної галузі були і залишаються пріоритетними. Сьогодні, в умовах зменшення обсягу вантажоперевезень, коли перед галуззю стоять важливі завдання оновлення основних фондів і у першу чергу – локомотивів, ми виконуємо усі зобов’язання щодо соціального захисту працівників, які передбачені колективними договорами підприємств та залізниць і галузевою угодою Укрзалізниці із профспілкою, і продовжуватимемо цю роботу. Так як отримали ордери на житло залізничники Коростенського вузла, у нових квартирах оселяться і працівники галузі у інших населених пунктах», – зазначив Генеральний директор Укрзалізниці.

Будинок у Коростені, де 22 листопада залізничники справили новосілля, – це одна із новобудов, яка передбачена зазначеною житловою програмою. До того ж влітку 2014 року, як зазначив начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин, закінчиться будівництво другої черги на 35 квартир за цією ж адресою (по вул. Кірова, 70-а). Наразі стадія готовності будівництва складає 50%.

Програма  забезпечення житлом, як зазначив Сергій Болоболін, спрямована на підтримку  і молодих фахівців, які тільки розпочинають трудову діяльність на підприємстві, і залізничників - пенсіонерів, про яких у галузі не забувають, і, звичайно, це сприятиме зменшенню квартирної черги.

Чергове новосілля цього року залізничники справлять у Херсоні, де підрозділи служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Одеської залізниці завершують роботи з будівництва 109-квартирного 9-ти поверхового жилого будинку по вулиці 49-ї Гвардійської дивізії.

У квартирах будинку виконано повний комплекс внутрішніх оздоблювальних робіт стін та стель з підготовкою під фарбування, зроблено стяжку підлог. У кожному під’їзді встановлено ліфти та броньовані вхідні двері. Для маломобільних груп населення на входах у під’їзди облаштовані пандуси.

Для економії паливно-енергетичних ресурсів у будинку встановлено металопластикові енергозберігаючі вікна та виконано утеплення фасаду . Для опалювання будинку влаштована індивідуальна газова котельна. У кожній квартирі встановлені лічильники тепла, терморегулятори для регулювання температури в приміщеннях залежно від зовнішньої температури.

У під'їздах встановлені датчики руху, що відповідають за включення світла при появі людей у під’їзді, вуличне освітлення теж вмикається автоматично.

На прибудинковій території будівельники облаштували дитячий майданчик з гойдалками. Біля нового будинку  висаджені дерева та кущі.

 

Переглянути відео та фото з нагоди вручення ордерів на житло по вул. Кірова, 70-а у Коростені можна на сторінках Укрзалізниці у Facebook та на каналі в YouTube.

 

 

Довідково:

Будинок по вул. Кірова, 70-а у Коростені збудований коштом Південно-Західної залізниці і має 12 двокімнатних та 18 трикімнатних квартир – це перша черга будівництва, яке було розпочато у 2010 році. Будівля загальною площею 2 637,7 кв.м  під’єднана до мережі водогону, каналізації, газо- та електропостачання. Облаштована прибудинкова територія.

Друга черга будівництва у Коростені –  це девятиповерхівка на 35 квартир, яка буде введена в експлуатацію у 2014 році. Вона складатиметься із 9 двокімнатних, 8 трикімнатних та 1 чотирикімнатної квартири. Наразі виконані роботи з облаштування цегляної кладки зовнішніх стін 1-8 поверхів та триває укладка цегляних зовнішніх стін 9 поверху.

 







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
[Новости УЗ] Укрзалізниця запровадила дистанційне навчання фахівців та керівників галузі Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 01.10.2013 12:04
[Новости УЗ] Для забезпечення своєчасного виїзду пасажирів з місць відпочинку Укрзалізниця включила додаткові вагони до найпопулярніших поїздів Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 18.09.2013 18:04
[Новости УЗ] Для забезпечення своєчасного виїзду пасажирів з місць відпочинку Укрзалізниця включила додаткові вагони до найпопулярніших поїздів Укрзалізниця Новости на сети дорог 1 11.09.2013 15:57
[Новости УЗ] Для забезпечення своєчасного виїзду пасажирів з місць відпочинку Укрзалізниця включила додаткові вагони до найпопулярніших поїздів Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 11.09.2013 00:04
[Новости УЗ] Для забезпечення своєчасного виїзду пасажирів з місць відпочинку Укрзалізниця включила додаткові вагони до найпопулярніших поїздів Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 09.09.2013 18:04

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 05:36.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4