СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть

СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть (http://scbist.com/)
-   Новости на сети дорог (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/)
-   -   [Новости УЗ] Під час місячника благоустрою залізничники ліквідували майже 1200 сміттєзвалищ та висадили понад 11 тис. зелених насаджень (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/42409-p-d-chas-m-syachnika-blagoustroyu-zal-znichniki-l-kv-duvali-maizhe-1200-sm-tt-zvalisch-ta-visadili-ponad-11-tis-zelenih-nasadzhen.html)

Укрзалізниця 27.04.2015 12:04

Під час місячника благоустрою залізничники ліквідували майже 1200 сміттєзвалищ та висадили понад 11 тис. зелених насаджень
 
Під час місячника благоустрою залізничники ліквідували майже 1200 сміттєзвалищ та висадили понад 11 тис. зелених насаджень


Понад 64,4 тис. залізничників стали учасниками цьогорічного місячника з благоустрою, озеленення та санітарного очищення територій підприємств. Працівники залізничного транспорту ліквідували 1188 стихійних звалищ, висадили понад 4,3 тис. дерев і більше 7 тис. кущів. Цю роботу буде продовжено і в травні.

Окрім галузевого місячника з благоустрою, залізничники взяли участь і у всеукраїнській акції «За чисте довкілля», привели в належний санітарно-естетичний стан обеліски та пам'ятники загиблих захисників Вітчизни.

Працівники галузі прибрали територію загальною площею більше 3,2 тис. га, упорядкували газони та квітники на загальній площі у 208,8 га. 

Під час заходів з благоустрою залізничники прибирають території, вивозять побутові відходи, зібрані на несанкціонованих сміттєзвалищах, висаджують дерева і кущі, упорядковують газони та квітники, білять дерева. Активно долучаються місцеві осередки профспілок, зокрема, забезпечують саджанцями.

Багато роботи в цей час у колійників, які ліквідовують величезну кількість несанкціонованих звалищ поблизу залізниці, що утворюються переважно вздовж колій у населених пунктах.

Турбуються про навколишнє середовище на залізничному транспорті і впровадженням природоохоронних заходів, що є безпосередньою часткою виробничого процесу: це і сміттєспалювальні установки, і обладнання з очищення стоків та утилізації побутових відходів, енергозберігаючі заходи, які також дають змогу зменшити забруднюючі викиди в атмосферу.

Довідково:

Місячник з благоустрою на сталевих магістралях України проходить кожного року навесні згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів за N 777-р від 31.03.2010 р. Залізничники здійснюють комплексні заходи з охорони довкілля: озеленення, благоустрій та санітарне очищення територій, водних джерел та об`єктів, упорядкування парків, скверів і газонів тощо. 


http://pixel.quantserve.com/pixel/p-89EKCgBk8MZdE.gif




Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог


Часовой пояс GMT +3, время: 20:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot