СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть

СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть (http://scbist.com/)
-   Новости на сети дорог (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/)
-   -   [Новости УЗ] Укрзалізниця безкоштовно перевезла майже 3 тис. переселенців зі Сходу України (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/36410-ukrzal-znicya-bezkoshtovno-perevezla-maizhe-3-tis-pereselenc-v-z-shodu-ukra-ni.html)

Укрзалізниця 13.08.2014 03:04

Укрзалізниця безкоштовно перевезла майже 3 тис. переселенців зі Сходу України
 
Укрзалізниця безкоштовно перевезла майже 3 тис. переселенців зі Сходу України


Друк Актуальна тема  Укрзалізниця безкоштовно перевезла майже 3 тис. переселенців зі Сходу України 12.08.2014

Залізничники продовжують вивозити поїздами людей із небезпечної території Сходу України. Так, з 7 липня по 12 серпня на замовлення Міжвідомчого координаційного штабу безкоштовно перевезено із донецького та луганського регіонів 2855 пасажирів.

Зокрема, 7-го серпня з міста Ясинувата до Одеси було безкоштовно перевезено 100 дітей, серед яких сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Усього за зазначений період із Донеччини та Луганщини перевезено понад 285 тис. пасажирів. При цьому пасажирам у зазначеному напрямку було запропоновано 312 тис. місць. Середня населеність поїздів складала 91 %.

Найбільше пасажирів – 127,2 тис. було перевезено у київському напрямку, у кримському напрямку перевезено – 57,6 тис. пасажирів, у львівському напрямку 31,4 тис., в одеському – 28,2 тис. пасажирів, у напрямку Харкова та Дніпропетровська перевезено  40,5 тис. пасажирів.

Питання перевезень пасажирів із небезпечної території знаходиться на постійному контролі керівництва Укрзалізниці. Залізничники в оперативному режимі виконують усі замовлення, що надходять від міжрегіональних штабів. Перевезення переселенців у плацкартних вагонах здійснюються безкоштовно.

Окрім цього, з метою належного прийому громадян із дітьми, які змушені були виїхати з Донецької та Луганської областей у інші регіони України, Укрзалізниця надає переселенцям можливість безкоштовно користуватися кімнатами матері та дитини, залами очікування та кімнатами відпочинку на вокзалах і станціях. 



http://pixel.quantserve.com/pixel/p-89EKCgBk8MZdE.gif




Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог


Часовой пояс GMT +3, время: 20:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot