СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть

СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть (http://scbist.com/)
-   Новости на сети дорог (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/)
-   -   [Новости УЗ] Залізничне сполучення з Кримом і Російською Федерацією здійснюється в штатному режимі (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/33095-zal-znichne-spoluchennya-z-krimom-ros-iskoyu-federac-yu-zd-isnyu-tsya-v-shtatnomu-rezhim.html)

Укрзалізниця 24.03.2014 15:04

Залізничне сполучення з Кримом і Російською Федерацією здійснюється в штатному режимі
 
Залізничне сполучення з Кримом і Російською Федерацією здійснюється в штатному режимі


Друк Актуальна тема -> Залізничне сполучення з Кримом і Російською Федерацією здійснюється в штатному режимі 24.03.2014

Пасажирські поїзди до Криму та у зворотному напрямку курсують за розкладом, вантажний рух у Кримському напрямку також відбувається без перешкод, - повідомили в Головному управлінні перевезень Укрзалізниці.

Зокрема, Придніпровська залізниця працює в штатному режимі, вантажні та пасажирські перевезення здійснюються за графіком і без збоїв, в тому числі в кримському напрямку, за винятком незначних затримок, пов'язаних з перевірками поїздів. Залізнична інфраструктура також працює без збоїв в штатному режимі.

Також без затримок здійснюється залізничне сполучення на кордонах з Російською Федерацією, зокрема на стиках: Красна Могила, Хутір-Михайлівський, Харків-Сортувальна, Куп’янськ-Сортувальна та Іловайськ.

У третій декаді березня покращилися показники навантаження та розвантаження вантажів.  Про це свідчить скорочення кількості вантажних поїздів, затриманих на підходах до станцій призначення. Так, станом на 24 березня 2014 року затримано під навантаженням-вивантаженням одинадцять поїздів, з них вісім – на Одеській залізниці (сім складів з мазутом на станції Одеса-Пересип і один склад з зерном на ст. Одеса-Порт) та три – на Придніпровській (два склади з газом не розвантажено на ст. Керч і один – на ст. Кривий Ріг з вугіллям).

У межах своєї компенетенції та відповідальності залізничники роблять все від них залежне, щоб забезпечити безперебійне пасажирське та вантажне сполучення всіх регіонів України в штатному режимі Раніше повідомлялося, що кількість поїздів «покинутих» на коліях станцій та на підходах підприємств-вантажоотримувачів у січні та на початку лютого доходила до шістдесяти. Найчастіше поїзди затримуються через неефективну роботу вантажовідправників і вантажоодержувачів.

 



http://pixel.quantserve.com/pixel/p-89EKCgBk8MZdE.gif




Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог


Часовой пояс GMT +3, время: 02:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot