СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть

СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть (http://scbist.com/)
-   Новости на сети дорог (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/)
-   -   [Новости УЗ] Минулої доби на заходах з очищення від снігу та льоду працювало понад 3 тисячі залізничників (http://scbist.com/novosti-na-seti-dorog/31784-minulo-dobi-na-zahodah-z-ochischennya-v-d-sn-gu-ta-lodu-pracyuvalo-ponad-3-tisyach-zal-znichnik-v.html)

Укрзалізниця 05.02.2014 02:04

Минулої доби на заходах з очищення від снігу та льоду працювало понад 3 тисячі залізничників
 
Минулої доби на заходах з очищення від снігу та льоду працювало понад 3 тисячі залізничників


Друк Актуальна тема -> Минулої доби на заходах з очищення від снігу та льоду працювало понад 3 тисячі залізничників04.02.2014

Залізничники продовжують усувати наслідки снігової негоди на об’єктах інфраструктури, а також боротися з утворенням ожеледі на пристроях електропостачання.

У добу з 3 по 4 лютого опадів у вигляді снігу на території шести залізниць України не спостерігалося. Однак на заходах з очищення від снігу та льоду  колій, стрілочних переводів, платформ, станцій та вокзалів  працювали понад 3100 осіб, 49 одиниць снігоочисної техніки та 5 снігових поїздів. Зі станцій та колій залізничники вивезли близько 26 тис. куб. м снігу. Колійники вручну очистили від снігових заметів 5736 стрілочних переводів та прибрали 196 колій.  

Також у період з 27 січня по 4 лютого близько 500 енергетиків працювали на роботах із усунення ожеледі, яка утворилася на пристроях електропостачання на окремих ділянках Донецької, Одеської та Придніпровської залізниць.

Зокрема, для ліквідації обледеніння контактної мережі та струмоприймачів електрорухомого складу, дистанціями електропостачання залізниць були оперативно включені схеми профілактичного підігріву контактної мережі колій, перегонів і станцій, а також схеми плавки ожеледі. Було задіяно 30 одиниць спеціального рухомого складу, обладнаного установками  механічного очищення  ожеледі з контактної мережі. Курсувало 8 електровозів та тепловозів, обладнаних пневмобарабанами та вібропантографами для оббивки ожеледі на контактній мережі.

Нагадаємо, що для оперативного реагування на залізницях працюють штаби по боротьбі знегодою. Встановлено цілодобове чергування керівників служб, відділень і структурних підрозділів підприємств. Узгоджені плани боротьби з негодою і визначені місця вивантаження снігових мас.



http://pixel.quantserve.com/pixel/p-89EKCgBk8MZdE.gif




Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог


Часовой пояс GMT +3, время: 16:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot