СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 28.11.2013, 04:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Залізничникам буде підвищено тарифні ставки та оклади на 5%


Залізничникам буде підвищено тарифні ставки та оклади на 5%


Сьогодні, під час засідання Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України за участі генерального директора Укрзалізниці Сергія Болоболіна, стало відомо про чергове підвищення тарифних ставок та окладів працівникам залізничної галузі на 5%.

27 листопада генеральний директор Укрзалізниці Сергій Болоболін взяв участь у засіданні Ради Профспілки залізничників і транспортних будівельників України, яке було присвячене питанню діяльності профспілкових організацій в сфері захисту трудових прав в умовах реформування галузі. У ході засідання обговорювалися перспективи розвитку галузі, забезпечення соціальних зобов’язань, передбачених положеннями Галузевої угоди між Укрзалізницею і галузевою профспілкою та колективними договорами на підприємствах галузі та інші важливі питання.

Генеральний директор Укрзалізниці вислухав профспілчан, поінформував присутніх про загальний стан справ в галузі та повідомив, що заплановане  чергове підвищення працівникам галузі годинних тарифних ставок та посадових окладів на 5% (як це передбачає Галузева угода) відбудеться,  однак запропонував членам профспілки самим визначитися із часом впровадження підвищення, щоб галузь змогла краще витримати фінансове навантаження в умовах значного зменшення обсягів  вантажоперевезень, які формують основну дохідну частину фінансово-економічних показників галузі.

«При підвищенні зарплати на 5% середньомісячне фінансове навантаження галузі збільшиться на 90-100 млн грн. А в річних обсягах – орієнтовно це збільшення наших витрат на зарплату на 1 млрд гривень. Ми прогнозуємо, що у наступному році обсяг вантажоперевезень збільшиться на 1%, що дозволить профінансувати збільшення зарплатного фонду», – пояснив генеральний директор Укрзалізниці.

«Я готовий вже завтра підписати наказ про підвищення з 1 січня, якщо ви підтримаєте пропозицію про запровадження підвищення з 1 січня 2014 року», – звернувся Сергій Болоболін до профспілчан.

Рада Профспілки залізничників і транспортних будівельників України підтримала пропозицію гендиректора Укрзалізниці щодо підвищення тарифних ставок працівникам галузі з 1 січня 2014 року.

 Голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Ткачов зазначив, що з керівництвом галузі профспілка веде постійний результативний діалог і підтвердження цьому – дотримання домовленості про підвищення годинних тарифних ставок та посадових окладів працюючим у кілька етапів, що  загалом складе 15%.

Також генеральний директор Укрзалізниці повідомив, що в умовах зменшення доходів від вантажоперевезень прийнято рішення про те, що з 16 грудня 2013 року апарат Укрзалізниці тимчасово працюватиме у режимі неповного робочого тижня.

«Через зменшення обсягів вантажоперевезень до кінця 2013 року галузь недоотримає 3,5 млрд грн. від запланованих показників. Така фінансово-економічна ситуація потребує режиму економії для збереження кадрів, тому починаємо з управлінської структури – апарат Укрзалізниці  перейде на неповний робочий тиждень з 16 грудня 2013 року. Підкреслюю, це стосується лише управлінського апарату. На залізницях та підприємствах галузі питання робочого часу вирішуватимуть керівники, виходячи із ситуації, яка склалася на їхньому підприємстві та обираючи найоптимальнішу форму», – зазначив Сергій Болоболін.  

Він уточнив, що зміни у тривалості робочого тижня працівників  апарату Укрзалізниці жодним чином не вплинуть негативно на забезпечення вантажних та пасажирських перевезень.

Рішення про запровадження неповного робочого тижня і підвищення годинних тарифних ставок та посадових окладів працюючим узгоджені із профспілкою галузі.

Нагадаємо, що  у 2013 році працівникам галузі вже двічі підвищено годинні тарифні ставки та посадові оклади: з 1 червня та 1 серпня щоразу на 5%, як передбачено фінансовим планом Укрзалізниці. Середньомісячна заробітна плата працівників залізничного транспорту за 10 місяців 2013 року склала 3958,9 грн., що на 5,6 % вище відповідного періоду минулого року.

 

Передивитися відео-коментарі учасників засідання Ради профспілки можна на Youtube каналі Укрзалізниці:

Генеральний директор Укрзалізниці Сергій Болоболін:

Про збереження соціальних гарантій, перепідготовку кадрів http://youtu.be/_yeGzspDMOs

Про підвищення заробітної плати в умовах зменшення обсягів перевезень - http://youtu.be/URJjHVg4AVc

Про введення скороченого робочого тижня в апараті Укрзалізниці http://youtu.be/tmTHJwKF1mk

 

Голова профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Ткачов

Про підсумки проведення засідання Ради профспілки залізничників та транспортних будівельників за участі Генерального директора Укрзалізниці http://youtu.be/XDasVEeCzAM

 







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
[Новости УЗ] АНОНС: Вручення залізничникам ордерів на житло у місті Коростень Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 22.11.2013 13:04
[Новости УЗ] Володимир Козак: перший локомотив у Запоріжжі буде виготовлено у 2015 році Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 26.09.2013 18:04
[Новости УЗ] Міністр інфраструктури: до кінця року електронний квиток буде впроваджено на усіх пасажирських поїздах внутрішнього сполучення Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 26.09.2013 18:04
[Новости УЗ] Програму оновлення локомотивного парку залізниць буде виконано – перший заступник генерального директора Укрзалізниці М.Сергієнко Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 07.08.2013 13:04
Тарифные ставки оплаты труда от начальника дороги до уборщицы с 01.03.12г. Grin59 Новости на сети дорог 0 08.03.2012 11:02

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 05:12.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4