СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 09.10.2013, 23:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Укрзалізниця готує нове покоління залізничників


Укрзалізниця готує нове покоління залізничників


У 2013 році на підприємствах Укрзалізниці своє перше робоче місце отримали більше 2100 молодих фахівців. А 59 випускників працевлаштовано в рамках спеціального проекту залізниць України та вищих навчальних закладів.

 

Цьогорічні випускники вузів залізничного профілю, з якими залізниці уклали угоди на підготовку та супроводжували на останньому курсі навчання в рамках спеціального нового проекту, отримали роботу на підприємствах залізничного транспорту України.

На даний час працевлаштовано 59 випускників ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, які взяли участь у проекті. Ще один учасник програми після закінчення навчання у магістратурі до кінця поточного року прийде працювати на залізницю.

По закінченню навчання випускники отримали свої перші робочі місця на посадах, що відповідають отриманому освітньо-кваліфікаційному рівню. Так, ще вчорашні студенти працюють майстрами, черговими по залізничній станції, електромеханіками, диспетчерами маневрової залізничної станції.

За словами начальника головного управління кадрової та соціальної політики Укрзалізниці Михайла Головацького, молоді залізничники стали першопрохідцями нового проекту: «Торік, серед числа студентів було відібрано 60 осіб, які навчалися на випускних курсах вищих навчальних закладів. З цими студентами залізниці уклали договори про підготовку, які у тому числі гарантували і працевлаштування».

Відповідно до укладених двосторонніх угод студенти – учасники програми під час навчання отримували додаткові стипендії, проходили додаткове професійне навчання за спеціально розробленою програмою. «Для швидкої адаптації молодих кадрів на виробництві, учасники проекту проходили переддипломну практику на місцях майбутнього працевлаштування», – зауважив Михайло Головацький.

Крім того, по закінченню навчання випускникам до стажу роботи, який дає право на отримання надбавки за вислугу років, включено час навчання у ВНЗ з дня укладання двосторонньої угоди. Також усі учасникам програми можуть на спеціальних умовах брати участь у програмі щодо забезпечення житлом працівників залізничного транспорту.

Зважаючи на успішну апробацію проекту керівництво Укрзалізниці прийняло рішення продовжити його і в подальшому. «У цьому році у даному проекті взяли участь 90 осіб – по 15 з кожної залізниці. Таким чином, у 2014 році Укрзалізниця візьме на роботу 90 кращих випускників профільних вузів», – повідомив Михайло Головацький.

Загалом, щороку навчальні заклади залізничного профілю за державним замовленням готують близько 3000 фахівців. У 2013 році у структурних підрозділах Укрзалізниці своє перше робоче місце отримали більше 2100 молодих фахівців. Із них 1300 осіб - випускників вищих навчальних закладів та 600 осіб – спеціалісти-випускники професійно-технічних училищ.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Радіозвя`зок Укрзалізниця Вячеслав88 Связь на железнодорожном транспорте 29 31.07.2014 20:05
[Новости УЗ] Роз’яснення Прес-центру Укрзалізниці з питань, порушених у статті «Укрзалізниця в 2013: падіння перевезень та борговий зашморг» видання «Економічна правда» Укрзалізниця Новости на сети дорог 1 16.08.2013 19:49
[Новости УЗ] Укрзалізниця: придбані в Інтернеті квитки відтепер можна повернути Online через сайт Укрзалізниці Укрзалізниця Новости на сети дорог 0 26.07.2013 14:04
“Укрзалізниця” реформируется art29 Железные дороги Украины 9 09.02.2013 18:25
[Новости УЗ] Укрзалізниця между приватизацией и модернизацией art29 Новости на сети дорог 0 04.08.2012 14:08

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 10:40.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4