СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Вернуться   СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть > Эксплуатация железных дорог, вагоны, контактная сеть, связь, коммерческая работа > Новости > Новости на сети дорог

Ответ    
 
В мои закладки Подписка на тему по электронной почте Отправить другу по электронной почте Опции темы Поиск в этой теме
Старый 06.08.2013, 18:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Залізничники визначили кращих спортсменів


Залізничники визначили кращих спортсменів


2-4 серпня на базі львівського ДФСК «Локомотив» відбулася VIII Спартакіада Укрзалізниці. У напруженій і видовищній боротьбі у шести видах спорту командне золото виборола Південна залізниця. Срібло у Донецької магістралі, а бронза – у господарів змагань.

Протягом трьох днів команди залізничників-спортсменів хвилювали серця і розпалювали емоції своїх вболівальників, яких до міста Лева приїхало з добрих кілька сотень. Гостинні галичани радо вітали друзів та намагалися якнайкраще провести змагання, створивши комфортні умови і для спорту, і для відпочинку. Жодна з команд не хотіла поступатися місцем на п’єдесталах пошани, а досвідчені спортсмени часом просто змушені були відступати перед напором молодості та спортивного азарту новачків.  

У настільному тенісі кращими серед жінок були Оксана Чиченьова з Південно-Західної залізниці, Ольга Петрусевич з Придніпровської та Валентина Мершавка з Донецької залізниці. У чоловіків найкраще ракеткою володіє спортсмен із Донецької залізниці Олександр Дерев’янко, «срібло» в одесита Анатолія Мусійчука, а «бронза» в Олексія Горбунова з Придніпровської магістралі.

Інтелектуальна боротьба у шахах була неймовірно емоційною, адже фаворитом змагань серед жінок була вихованка Львівської залізниці, яка тепер виступає за Донецьку магістраль, - Катерина Арещенко. За підтримки вболівальників з обох залізниць саме Катерина стала абсолютною переможницею. Срібло завоювала Олена Пензіна з Придніпровської магістралі, а бронзу – львів’янка Лідія Голік. У чоловіків переможцем став Микола Бірюков з Харкова.

Змагання з армспорту відбувалися у трьох вагових категоріях – до 70 кг, до 90 кг та 90+ кг. У категорії до 70 кг перемогу здобув Олександр Резніченко із Донецької залізниці, у спортсменів вагою до 90 кг кращим визнали представника з Одеської залізниці Євгена Лисакова, а важковаговики переможцем назвали донеччанина Валерія Білицького.

Результати залізничників у гирьовому спорті вразили навіть суддю змагань - суддю національної категорії, чотириразового рекордсмена світу, тринадцятиразового рекордсмена України Володимира Андрейчука. За його словами, коли у змаганнях шість спортсменів виконали понад 200 підйомів 24-кілограмової гирі – це результат гідний міжнародних змагань. Отож, у ваговій категорії до 90 кг перемогу здобув Сергій Шекера з Придніпровської залізниці. У ваговій категорії понад 90 кг першість здобув киянин Віталій Андріяш. Також Південно-Західна залізниця в особі спортсмена Олега Чумакова стала кращою у категорії до 70 кг.

Найдраматичнішим було фінальне протистояння у міні-футболі. За перемогу боролися команди з Південної та Львівської залізниць. Вболівальники отримали змогу побачити не лише два видовищних та багатих на голи тайми, але й серію післяматчевих пенальті. Через успіхи і невдачі, травми і без перебільшення героїчну боротьбу до перемоги прийшла команда Львівської залізниці. Почесне третє місце за футзалістами з Донецька.   

Змагання принесли усім учасникам та вболівальникам багато позитивних емоцій, а також дозволили колегам-залізничникам поспілкуватися у невимушеній, позаробочій атмосфері. Такі зустрічі сприяють створенню доброго клімату у колективі, а насамперед – пропагують спорт і здоровий спосіб життя як серед залізничників, так і серед широкого кола вболівальників.





















Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
=УЗ ЦП= ЦП-0056 - Правила визначення підвищення зовнішньої рейки і встановлення допустимих швидкостей в кривих ділянках колії Admin Документы Укрзалізниці 0 19.12.2012 07:46
Методика визначення величини опору рейкових кіл та стану рейкових стиків Admin Документы Укрзалізниці 0 17.12.2012 14:41
[ОМ] Уточнили расходы Admin Газета "Октябрьская магистраль" 0 22.06.2012 09:48
=Курсовая работа= Визначення швидкостей руху та часу ходу при роботі електровоза з потягом в режимах тяги, вибігу та гальмування Admin Студенту-локомотивщику 0 23.01.2012 21:55
=Курсовая работа= [Укр.] Визначення економічної ефективності при заміні одноколійної ділянки системи напівавтоматичного блокування на автоблокування з диспетчерською централізацією стрілок Admin Дипломы, курсовые, лекции, рефераты по СЦБ 0 13.05.2011 07:25

Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 
Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.



Часовой пояс GMT +3, время: 15:46.

СЦБ на железнодорожном транспорте Справочник 
сцбист.ру сцбист.рф

СЦБИСТ (ранее назывался: Форум СЦБистов - Railway Automation Forum) - крупнейший сайт работников локомотивного хозяйства, движенцев, эсцебистов, путейцев, контактников, вагонников, связистов, проводников, работников ЦФТО, ИВЦ железных дорог, дистанций погрузочно-разгрузочных работ и других железнодорожников.
Связь с администрацией сайта: admin@scbist.com
Advertisement System V2.4