СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 08.04.2015, 22:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Антимонопольний комітет України заблокував чергові конкурсні торги Укрзалізничпостач - цього разу на закупівлю палива


Антимонопольний комітет України заблокував чергові конкурсні торги Укрзалізничпостач - цього разу на закупівлю палива


Друк Актуальна тема -> Антимонопольний комітет України заблокував чергові конкурсні торги Укрзалізничпостач - цього разу на закупівлю палива08.04.2015

Антимонопольний комітет України системно блокує ключові конкурсні торги Укрзалізничпостач щодо придбання необхідної для галузі продукції. Сьогодні своїм рішенням АКМУ призупинив процедуру закупівлі палива рідинного та газу, олив мастильних (оголошення №072921, оприлюднене у бюлетені  від 4.03.2015). Розкриття конкурсних пропозицій учасників торгів мало відбутися 9 квітня.

Своє рішення постійно діюча адмінколегія АКМУ мотивує скаргою від ТОВ фірми «Енерго-Ресурс» про нібито дискримінаційні вимоги у документації конкурсних торгів. АКМУ навіть визнає необґрунтованість скарги і у надісланій постанові зазначає: «Наведеної в Скарзі та доданих до неї матеріалах інформації недостатньо для прийняття рішення про встановлення або відсутність порушення зазначеної Процедури закупівлі». Однак конкурсні торги відкладуться до розгляду скарги.

У ДП «Укрзалізничпостач» зазначають, що рішення про призупинення конкурсних торгів від АКМУ надійшло якраз напередодні проведення торгів за півгодини до закінчення робочого дня. 

«Компанія, яка скаржиться на дискримінацію, невідома на ринку, не зверталися до Укрзалізничпостач за роз’ясненнями чи консультаціями», - повідомляють в ДП «Укрзалізничпостач».

Це вже не перший випадок, коли через скаргу у дискримінаційних вимогах маловідомої компанії, яка не зверталася до Укрзалізничпостач, АКМУ блокує конкурсні торги на постачання продукції для залізничної галузі.  За таким же сценарієм призупинялися торги на закупівлю вугілля. І у випадку з вугіллям АКМУ відзначав, що інформації від скаржника, яка б свідчила про дискримінацію,  недостатньо.

 








Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению