СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2015, 18:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Підстав для конфліктів на Південно-Західній залізниці немає, - Максим Бланк


Підстав для конфліктів на Південно-Західній залізниці немає, - Максим Бланк


Друк Актуальна тема -> Підстав для конфліктів на Південно-Західній залізниці немає, - Максим Бланк26.03.2015

Колектив Південно-Західної залізниці налаштований конструктивно працювати, а не конфліктувати. На посаді першого заступника начальника залізниці залишається Іван Федорко. Про це 26 березня повідомив під час брифінгу у Будинку Уряду в.о. генерального директора Укрзалізниці Максим Бланк.

«Учора на зустрічі з трудовим колективом Південно-Західної залізниці були здійснені необхідні кроки для припинення конфліктів. Колектив порушував багато робочих питань, які свідчать, що залізничники хочуть працювати, а гучні заяви окремих осіб – це ще не вираження позиції усього колективу Південно-Західної залізниці», – зазначив Максим Бланк.

Він повідомив, що відізвані усі накази про звільнення керівної ланки залізниці. Ці накази були вимушеним юридичним кроком у відповідь на деструктивні дії деяких співробітників підприємства.

Також керівник Укрзалізниці повідомив, що вже завершено перевірку фінансово-господарської діяльності Південно-Західної залізниці, яку проводило Мінінфраструктури, усі матеріали передані до правоохоронних органів.

Окрім того Максим Бланк зауважив, що чиновники повинні дбати про інтереси підприємства та працювати на користь держави. «Будь-який керівник повинен пам’ятати, що він найнятий державою менеджер. Ніхто не може підміняти державу, стаючи повновладним хазяїном. Усі повинні це усвідомлювати», – зазначив він.

Південно-Західна залізниця є частиною залізничної галузі, будь-які конфлікти не повинні розхитувати її і ослаблювати її з середини.








Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению