СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 12.02.2015, 14:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: У донецькому напрямку курсує десять пар поїздів


У донецькому напрямку курсує десять пар поїздів


Бойові дії на Сході також внесли корективи у маршрути курсування поїздів. Наразі пасажирські поїзди курсують до безпечних територій, які підконтрольні українській владі: до станцій Красний Лиман, Краматорськ та Костянтинівка. Про це під час брифінгу 12 лютого повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Укрзалізниці Ігор Бреус.

Він зазначив, що в донецькому напрямку  сьогодні прямує десять пар поїздів, із них дев’ять – щоденно: № 126/125 та № 712/711 Київ – Костянтинівка, № 584/583 Київ – Бердянськ, № 532/531 Київ – Лисичанськ, № 70/69 Бердянськ – Львів, № 224/223 Харків – Костянтинівка, № 205/206 Харків – Артемівськ, № 609/610 Харків – Лисичанськ, № 734/733 Київ – Красноармійськ, а також через день курсує поїзд № 92/91 Костянтинівка – Одеса.

«Укрзалізниця продовжує безкоштовно вивозити із території військового конфлікту вимушених переселенців у співпраці з представниками держслужби з надзвичайних ситуацій. Так, за минулу добу було перевезено 137 вимушених переселенців, загалом з 31 січня цього року перевезено 2780 осіб, а з липня 2014 року, за заявками Міжвідомчого координаційного штабу з соціальних питань, зі східного регіону безкоштовно перевезено понад 15 тис. пасажирів», - розповів Ігор Бреус.

Він також зазначив, що бойові дії завдають значних збитків усім господарствам залізничної галузі, у тому числі і пасажирському сектору. Внаслідок бойових дій постраждали вокзали, станції, мости, пішохідні переходи, шляхопроводи, пасажирські вагони, тепловози, службові будівлі та техніка, тощо. Почастішали випадки несанкціонованого втручання у роботу залізничного транспорту. «За минулий рік зафіксовано 234 повідомлення про мінування поїздів, вокзалів та об’єктів інфраструктури, 7 таких випадків призвели до затримок пасажирських поїздів на час від 2-х до 7 год., що створило певні незручності пасажирам, дезорганізувало рух поїздів. Усі повідомлення про вибухові пристрої чи підозрілі предмети відпрацьовувалися спецслужбами», - розповів Ігор Бреус.

Він зазначив, що пасажирські вагони забезпечені медичними аптечками для надання першої медичної допомоги. У випадках затримок пасажирських поїздів та евакуації пасажирів в холодну пору року (при температурі нижче +10 oС) їх забезпечують гарячим чаєм.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению