СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 23.01.2015, 16:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Відкрито рух поїздів на перегоні Комиш Зоря – Розівка в Запорізькій області


Відкрито рух поїздів на перегоні Комиш Зоря – Розівка в Запорізькій області


Залізничники відновили рух поїздів в напрямку Маріуполя на перегоні Комиш-Зоря - Розівка в Запорізькій області. Раніше повідомлялося, що 20 січня внаслідок диверсії – підриву залізничного мостового переходу,  – зійшов з рейок вантажний поїзд.

Сьогодні, 23 січня об 11:07, відновлено непарну колію, якою буде здійснюватися рух в обох напрямках, та частину мостового переходу, де пролягає непарна колія. Ремонт парної колії та другої ділянки мосту триватиме щонайменше п’ять днів, повідомили фахівці колійного підрозділу Придніпровської залізниці.

В департаменті управління рухом уточнили, що перший поїзд має прослідувати перегін близько п’ятнадцятої години.

"На цьому тижні, з понеділка по четвер, сталося чотири диверсійні і терористичні акти на залізниці. Проте рух поїздів в Запорізькій області ми відновимо в найкоротші терміни", – пообіцяв під час прес-конференції, що проходила 22 січня в ІА «Інтерфакс», виконуючий обов’язки генерального директора Укрзалізниці Максим Бланк.

Раніше повідомлялося, що у 2014 р. у зв’язку з бойовими діями на сході України було зруйновано 22 штучні споруди, з них на Донецькій — 19, Південній — 2, Придніпровській — 1. Тимчасово відновлено 14 мостів. За приблизними оцінками, загальна вартість відновлення об’єктів становитиме майже 300 млн грн.

Залізничники також відбудували міст через річку Сіверський Донець (422-й км перегону Ямпіль—Сіверськ) – завершили роботи з відновлення парної колії мосту за схемою із застосуванням металевого «пакета». Найскладніші роботи — підсилення металевої прогонової будови — виконані на одноколійному металевому мосту (26-й км перегону ім. Кожушко—Шпичкине). Міст відновлено за тимчасовою схемою, що дозволяє поїздам курсувати зі швидкістю 25 км/год.

Відновлено рух на ще одому важливому стратегічному об’єкті: двоколійний міст на 1036-му км перегону Слов’янськ—Шпичкине, проте капітальний ремонт виконуватиметься у плановому порядку.

Всього на Сході України в наслідок бойових дій пошкоджено орієнтовно 1425 об'єктів, на суму 830,3 млн грн. З них відновлено – 686 об’єктів, на суму орієнтовну 94 млн грн. Залишилося відновити 739 об’єктів.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению