СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 12.01.2015, 12:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Швидкісні поїзди Інтерсіті+ курсують на п’ятьох нових напрямках


Швидкісні поїзди Інтерсіті+ курсують на п’ятьох нових напрямках


Друк Актуальна тема -> Швидкісні поїзди Інтерсіті+ курсують на п’ятьох нових напрямках12.01.2015

За 7 місяців минулого року,  з  червня по грудень, ДП «Українська залізнична швидкісна компанія» запровадила швидкісний рух за п’ятьма новими напрямками. Так, на сьогодні скористатися комфортними швидкісними поїздами Інтерсіті+ можуть мешканці 11 міст України, у яких проживає понад 2,7 млн осіб.

Зокрема, з червня по грудень 2014 року рух швидкісних поїздів запроваджено за наступними напрямками:
  1. Дарниця – Київ – Львів – Трускавець. Швидкісний поїзд почав курсувати на маршруті з 1 червня 2014 року. Це сприяло розвитку туристичного потенціалу Трускавця. У той же час, це фактично друга пара поїздів Інтерсіті+ у сполученні Київ – Львів.
  2. Дарниця – Київ – Одеса. Швидкісний поїзд почав курсувати на зазначеному маршруті з 1 липня 2014 року. Це перший денний швидкісний поїзд, який сполучає столицю України із Чорноморським узбережжям.
  3. Маршрут Дарниця – Київ – Тернопіль діє з 22 серпня 2014 року. Завдяки призначенню поїзда значно скорочено час подорожі зі столиці до трьох обласних центрів: Вінниці, Хмельницького та Тернополя.
  4. Київ – Дніпропетровськ – Красноармійськ. Швидкісний поїзд почав курсувати на зазначеному маршруті з 28 листопада 2014 року.
  5. Київ – Кривий Ріг. Швидкісний поїзд почав курсувати на зазначеному маршруті з 12 грудня 2014 року. Це перший швидкісний поїзд Інтерсіті+, що сполучає великий промисловий та науковий центр з Києвом.
Окрім цього, в серпні 2014 року було призначено другу пару поїздів Інтерсіті+ у сполученні Київ – Запоріжжя.

Також з метою забезпечення залізничного сполучення для жителів Донбасу зі столицею України в липні 2014 року відновлено рух поїздів Інтерсіті+ донецького напрямку за маршрутом Київ – Костянтинівка, а також продовжено маршрут поїзда Київ – Дніпропетровськ до Красноармійська.

У 2015 році Українська залізнична швидкісна компанія продовжить роботу над розвитком маршрутної мережі: з’являться нові напрямки, а розклад та частота руху за існуючими напрямками змінюватиметься для максимальної адаптації до потреб пасажирів.

 

Довідково:

На сьогодні ДП «Українська залізнична швидкісна компанія»  експлуатує 12 пар поїздів.








Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению