СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 27.10.2014, 21:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Інфраструктура та об’єкти залізничного транспорту практично готові до роботи в осінньо-зимовий період


Інфраструктура та об’єкти залізничного транспорту практично готові до роботи в осінньо-зимовий період


Друк Актуальна тема -> Інфраструктура та об’єкти залізничного транспорту практично готові до роботи в осінньо-зимовий період27.10.2014

Укрзалізниця завершує підготовку до роботи у осінньо-зимовий період. Зокрема, працівники колійного господарства Укрзалізниці підготували до зимової негоди 976 км колій.

Окрім того, відремонтовано  майже усі стрілочні переводи. З них, поновлено 14020 переводів, обладнаних пневмообдувкою для прибирання сухого снігу (99,6% планового завдання)  та 2365 стрілочних переводів, обладнананих електрообігрівом.

Готова до роботи в умовах холодних температур снігоочисна та снігоприбиральна техніка. Зокрема, підготовлено 121 од. снігоочисних машин та  101 снігоприбиральних машин СМ-2.

Наразі триває підготовка до осінньо-зимового періоду виробничих будинків та споруд: закінчується ремонт та утеплення дверей та вікон, ремонт покрівлі, ремонт та налагодження систем вентиляції та опалювання приміщень.

В енергетичному господарстві залізниць проведено ремонт котельних установок, ремонт і налагодження теплових мереж, паропроводів, електричних мереж, систем водопостачання і каналізації.








Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению