СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 15.10.2014, 18:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Через дії Антимономольного комітету України взимку пасажирські поїзди та вокзали можуть залишитися без опалення


Через дії Антимономольного комітету України взимку пасажирські поїзди та вокзали можуть залишитися без опалення


Друк Актуальна тема -> Через дії Антимономольного комітету України взимку пасажирські поїзди та вокзали можуть залишитися без опалення15.10.2014

Рішення Антимонопольного комітету України призупинити проведення конкурсу із закупівлі вугілля державним підприємством «Укрзалізничпостач» в Державній адміністрації залізничного транспорту України розцінюють «не інакше, як диверсію і дію всупереч інтересам держави». Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам повідомив начальник правового Департаменту Укрзалізниці Олег Тітов.

За його словами, проведення конкурсу із закупівлі вугілля, що має велике соціальне значення, було призупинене Антимонопольним комітетом через скаргу невідомого приватного підприємства на дії ДП «Укрзалізничпостач» щодо оголошення конкурсу із закупівлі вугілля. При цьому дана компанія видобутком вугілля не займається, не подавала заявку на участь у конкурсі і навіть не висловлювала таких намірів.  

В Укрзалізниці наголошують, що відповідно до законодавства України, АМКУ не мав права розглядати і навіть приймати дану заяву до розгляду. Натомість, як зазначає Олег Тітов, АМКУ прийняв рішення про призупинення проведення такого важливого конкурсу для підприємств залізничної галузі до розгляду скарги по суті.

«Дані дії Антимонопольного комітету ведуть до того, що в зимовий період пасажирські перевезення можуть бути паралізовані через відсутність опалення у поїздах. Крім того, з цієї ж причини може бути паралізована робота вокзалів та станцій», - наголосив Олег Тітов.

Він також наголосив, що перешкоджання Антимонопольним комітетом проведення конкурсу із закупівлі вугілля для потреб залізничної галузі у період антитерористичної операції на Сході України є неприпустимим і «на це повинні звернути увагу правоохоронні органи».

Нагадаємо, сьогодні було перенесено засідання суду щодо розгляду скасування процедури закупівлі послуг із проведення незалежної оцінки майна та майнових прав Укрзалізниці.








Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению