СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 09.10.2014, 11:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Спецодяг оглядачів вагонів прикрасили гаслом: «Слава Україні!»


Спецодяг оглядачів вагонів прикрасили гаслом: «Слава Україні!»


На спецодязі оглядачів-ремонтників вагонів Придніпровської залізниці з’явилося гасло — привітання «Слава Україні!» і відповідь на нього «Героям слава!». Про це повідомила галузева газета «Магістраль».

Оглядач-ремонтник вагонів експлуатаційного вагонного депо Нижньодніпровськ-Вузол Анатолій Філоненко, який працює у такому спецодязі, зазначив: «Я пишаюся тим, що мені дістався такий спецодяг. По-перше, він дуже зручний, тож я вільно почуваюся у ньому під час роботи. Але не це головне. Тепер більшість колег та й просто перехожі вітаються зі мною не інакше, як «Слава Україні!». На що я, звісно, відповідаю: «Героям слава!». А ще коли поїзди проїжджають поряд, то машиністи неодмінно подають мені звуковий сигнал. Вірю в те, що Україна зажди буде єдиною країною».

Заступник начальника служби вагонного господарства Придніпровської залізниці Дмитро Подосьонов пояснив, що ідея таким чином оформити спецодяг виникла під час підготовки до конкурсу вагонників – спецодяг переробили так, як цього бажали самі працівники, котрим у ньому доводиться працювати по 12 год. на добу. Потурбувалися і про безпеку праці, тож додатково вшили відображальні світлосмуги. Для міцності додатково нашили наколінники, а для зручності — кишені.

Поки що це спецодяг експериментальний і проходить випробування практикою. Проте є певність, що зразок буде затверджено і поставлено на серійне виробництво.

 «Ми вирішили, що в тій непростій ситуації, яка склалася в Україні, це буде відігравати об’єднувальну роль, гуртуючи не тільки працівників залізничного транспорту, а й населення всієї країни. З часом одягнемо у нього всіх працівників вагонного господарства Придніпровської. Але за будь-яких обставин незмінним буде патріотичне гасло, розміщене на спецівці. Завважу, що загалом для оглядачів вагонів щороку закуповуємо 1,5 тис. комплектів спецодягу», – розповів Дмитро Подосьонов.







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению