СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 16.09.2014, 11:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Залізниці України та підприємства галузі прийняли на роботу 80 переселенців із зони АТО та Криму


Залізниці України та підприємства галузі прийняли на роботу 80 переселенців із зони АТО та Криму


Друк Актуальна тема -> Залізниці України та підприємства галузі прийняли на роботу 80 переселенців із зони АТО та Криму16.09.2014

Українські залізниці приділяють велику увагу працевлаштуванню залізничників-переселенців із зони АТО. Таке завдання поставив генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк. За статистикою Департаменту управління персоналом, всього на залізницях і підпорядкованих підприємствах працевлаштовано 80 переселенців з Донецької магістралі, де паралізовані цілі залізничні вузли, і Криму.

Найбільшу кількість переселенців на початок вересня прийняли на Придніпровській залізниці – 25 осіб, Одеській – 16 осіб, Південній – 15 осіб. Південно-Західна магістраль поповнилася 10 працівниками, Львівська – чотирма. В ДП «Українська залізнична швидкісна компанія» працевлаштовано 13 осіб. Також прийняли працівників інші залізничні підприємства.

Незважаючи на труднощі в галузі,  підрозділи і підприємства залізниці з готовністю приймають у свої колективи переселенців-професіоналів. А щоб вони мали пріоритетне право на працевлаштування, генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк дав відповідне розпорядження на залізниці та підприємства галузі.

Як розповіла начальник Департаменту управління персоналом Укрзалізниці Ірина Михальченко, до неї щодня надходить безліч телефонних дзвінків з проханнями про працевлаштування. Звертаються також безпосередньо в служби кадрів залізниць і відповідні відділи підприємств.

«Наші фахівці мають доступ до бази вакансій в автоматизованій системі АСУ «Кадри», – розповідає про алгоритм роботи Ірина Михальченко, – тому направляють людей до відповідних підрозділів. На місці рішення про прийом на роботу приймає вже безпосередній керівник».

В даний час найбільш дефіцитні робітничі професії, і в основному беруть на роботу саме на такі вакансії. Можливо також тимчасове працевлаштування на місця робітниць, які пішли у відпустку по догляду за дитиною.

 








Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению