СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть СЦБИСТ - железнодорожный форум, блоги, фотогалерея, социальная сеть
Показать сообщение отдельно
Старый 13.11.2013, 13:04   #1 (ссылка)
Кандидат в V.I.P.
 
Аватар для Укрзалізниця


Регистрация: 04.07.2013
Сообщений: 1,365
Поблагодарил: 0 раз(а)
Поблагодарили 3 раз(а)
Фотоальбомы: 0
Загрузки: 0
Закачек: 0
Репутация: -16

Тема: Відкрито попередній продаж залізничних квитків на передноворічний період


Відкрито попередній продаж залізничних квитків на передноворічний період


Сьогодні, 13 листопада, за 45 діб відкрито попередній продаж квитків на 27 грудня (п’ятниця) 2013 року. На цю дату Укрзалізниця запропонувала пасажирам понад 32 тисячі місць до курортних центрів України з усіх регіонів. У разі необхідності залізничники готові призначати додаткові рейси на дні масового виїзду.

До місць відпочинку Західної України на передноворічну п’ятницю (27 грудня) Укрзалізниця запропонувала пасажирам понад 13 тис. місць. З них залишається у вільному продажу близько 8,5 тис місць.

Зокрема, є вільні місця і у найпопулярніших поїздах, що прямують 27 грудня з Києва до Західного регіону. Зокрема, можна купити плацкартні, купейні та місця класу люкс на поїзди № 91 Київ – Львів, № 143 Київ – Івано-Франківськ, № 81 Київ – Ужгород, № Київ – Трускавець також є вільні місця 1-го та 2-го класу у швидкісному поїзді № 169 Київ - Львів.

У кримському напрямку на останню у цьому році п’ятницю (27 грудня)  з усіх куточків України Укрзалізниця запропонувала понад 9 тис. місць з них залишається у продажі понад 7,5 тис.

Окрім цілорічних графікових поїздів, які курсуватимуть у передноворічні дні,  Укрзалізниця розглядає можливість призначення більш, ніж 20 додаткових поїздів у найпопулярніших напрямках. Зокрема, у разі виникнення дефіциту місць, будуть призначені додаткові поїзди та рейси на  маршрутах Київ – Ужгород, Київ – Івано-Франківськ, Одеса – Ужгород, Харків – Ужгород, Сімферополь – Київ, Сімферополь – Івано-Франківськ, Дніпропетровськ – Київ. 

Нагадаємо, 31 грудня вступить у дію найнижчий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах – 0,7. Таким чином буде значно зменшена вартість проїзду у пасажирських поїздах (зменшення складе від 40 до 60 грн. від залежності від класу поїзда та типу вагона). Під зазначену індексацію підпадають квитки на усі категорії вагонів, крім приміських поїздів. Обравши поїзди, що курсують вдень пасажири мають можливість за найнижчими цінами ще до Нового року встигнути до місця призначення.

У період передноворічних свят діятиме календарний коефіцієнт - 1,1 (25.12 - 30.12). У зазначені дати вартість проїзду збільшиться на 15-40 грн. в порівнянні з попереднім календарним періодом. Таким чином, розповсюджена низкою ЗМІ інформація, що до Нового року залізничні квитки здорожчають в 2,5 рази,  не відповідає дійсності.

Завтра, 14 листопада, буде відкрито попередні продаж квитків на 28 грудня. Продаж квитків за 45 діб до відправлення поїзда розпочинається, як у залізничних касах,  так і в мережі Інтернет о 8 ранку.

Раніше, на дні підвищеного попиту, Укрзалізниця призначила додатковий поїзд до Івано-Франківська та збільшила склади найпопулярніших поїздів.

 







Новость предоставлена пресс-службой Украинских железных дорог
Укрзалізниця вне форума   Ответить с цитированием 0
 Нажмите здесь, чтобы написать комментарий к этому сообщению